>Medløber talkshow<

TV-Byen. Onsdag eftermiddag. Udenfor er solen så stærkt orange og insisterende smuk, som kun frostklare februardage kan byde på. Indenfor i betonkolossen i foyeren foran det store tv-studie er stemning tæt, tændt, tiskende og til lejligheden nydeligt klædt på. En dummy skal i kassen. Den første prøveoptagelse på stand up-komikeren, showhvirvelvinden og tænketanken Jan Gintbergs første og - med egne ord - også sidste talkshow nogensinde. Publikum er gennemgående ungt. Måske også yngre end sædvanen, konkluderer værten og de tre medløbere på talkshowet, stand-up-ikonerne Carsten Bang, Omar Marzouk og Thomas Wivel, da holdet debriefes efter den første prøveballon er sendt i luften og endnu ikke sprængt.

Talkshowet
Producenten Karen Boel Thomsen fra Mastiff Media uddyber, hvad "Gintberg - men nok om mig" egentlig handler om. - "Gintberg - men nok om mig" er som sagt et talkshow, delt op i to dele. Første del, hvor Jan Gintberg tager fat i nogle af tidens aktuelle emner og sammen med publikum forhåbentligt får et godt grin til at begynde med. - Så følger i anden del det egentlige talkshow, samtalen med specielt indbudte gæster, som Jan først og fremmest synes godt om. - Første gæst er en meningshaver, som giver sit bud på det til udsendelsen nøje udvalgte aktuelle emne. Derefter kommer en aktuel kulturpersonlighed på banen, som også giver sit besyv med på dagens udvalgte tema, forklarer Karen Boel Thomsen, som samtidig understreger, at Jan Gintbergs talkshow ikke er en platform for reklame for kommende optrædender, bog-, cd-, film-udgivelser og lignende, men ellers er inspirationen amerikanske talkshow-ikoner som Letterman og Leno med humor og skæve vinkler.

Gammel idé
- Vi har faktisk ikke arbejdet ret meget på "Gintberg - men nok om mig", fortæller Carsten Bang, den brovtende strømer og evigt afbrydende ældre herre fra "Vindhætterne" og i øvrigt letlevende julemand på P3 i december. - I midten af januar gik vi i gang, men vi har selvfølgelig talt om talkshowet meget længere, for Jan fremlagde ideen allerede for omkring to år siden. - Ja, hvad er det da også for noget, afbryder Gintberg vanen tro. Jeg har altså lige været på landsdækkende turné og trængte så gu' til lidt ferie, og så byder man mig, at vi skal sætte talkshowet op i hvert fald en måned eller to, før jeg havde regnet med. Man får da heller aldrig fred. Jan Gintberg smiler dog den velkendte ræv bag øret frem, mens han synes at tænke, at når man ligger, som man har redt, så skal arbejdet altså gøres, for man er vel professionel.

Våde sæder
Mens publikum betragter showets smukke scenografi, dæmpes den stærke belysning på det smagfulde set. Det unge publikum er vigtigt, så vigtige som nogensinde.

Opvarmeren Omar Marzouk forklarer hvorfor. - I er det vigtigste publikum, vi nogensinde har haft. Denne optagelse vil ganske vist aldrig blive vist på tv, men alligevel er det jeres meninger, der gør hele forskellen. I bestemmer, om vi er købt eller solgt. I sæderne under jer er en temperaturmåler, der registrerer, hvor våde I bliver i bukserne under udsendelsen. Og væder I godt, så er vi godt i gang, men væder I ikke, så er vi fortid. D

et forstår I vel? - I løbet af showet vil der også være en hel del båndede indslag, men dem skal I ikke tage jer af. De er alligevel så ringe og alt for lange, at dem ender vi nok med at droppe helt, siger Omar Marzouk, med fare for at gøre sig selv og holdet arbejdsløs, for det er Thomas Wivel, Carsten Bang og Omar selv, som optræder i diverse roller i de sketch-orienterede indslag på bånd. - Det er jo første gang, at Jan skal prøve kræfter med et talkshow, fortæller Omar videre, og når han kommer ind på scenen, så synes jeg, at I skal buhe, alt hvad I kan af ham, så han ikke får for høje tanker om sig selv.Book klassisk musik - formidling
Cabaretskuespiller Peter Larsen
Distrætjournalistik - Clement Kjersgaard
Diktafonsanger - Peter Andersen
Ekspertsvar - Henrik Byager
Feriekomiker - Jacob Haugaard
Festglade solister - Lis og Per
Foredrag-booking
Grundlovstaler - Jytte Hilden
Hithugst
Høstsolister
Julenissekunstnere
Juleøjeblikke - Anne Linnet
Knoklekomik - Finn Nørbygaard
Mangfoldighedskulturnat
Motionskostvejleding
Musikkarriere-Kirsten Siggaard
Naturmenneskeberetning
Sangværktøjer - Guido Paevatalu
Signalkildevand
Sogneaftensforedrag - Nis Boesdal
Solistkalender side 1
Solistkalender side 2
Solistkoncertmusik
Sommerskolekompetencer - Nicolai Moltke-Leth
Strygermusiker Kim Sjøgren
Stålskudeforedrag - Troels Kløvedal
Teateroperasang – Gert Henning-Jensen
Tsunamirap - Per Vers
Turbo-komikskuespillere
Vederlagsfri koncert - Tina Siel
Venneforeningspop
Voldspilsskuespiller - Arne Lundemann