>Sangværktøjer - Guido Paevatalu<

Stemmens Magt - foredrag med Guido Paevatalu

Tag med på denne bevidstgørende workshop, hvor der er fokus på stemmens brug, og på hvilke kommunikative virkemidler, der kan tages i brug, når vi ønsker en tilhørers eller en forsamlings fulde opmærksomhed. Disse værktøjer er uhyre vigtige indenfor en lang række af en virksomheds daglige kontaktflader, både internt og eksternt, og kan mildest talt udrette mirakler i relationerne mellem ansatte, eller til en kunde / kundekreds. Men hvordan bliver man bevidst om sin egen stemmes magt og kraft?

Kongelig operasanger Guido Paevatalu illustrerer og fortæller i dette foredrag, hvad man opnår ved at kunne kontrollere sin stemme og være sig forskellig stemmebrug bevidst. Med deltagerne som aktivt medvirkende viser han, hvordan man bruger stemmen, teoretisk såvel som praktisk, og hvordan man kan bruge sin stemme som bevidst virkemiddel. Noget, som uden tvivl har en enorm indflydelse på budskabets modtager.

Guidos udgangspunkt er sangen, og undervejs i workshoppen bliver der da også plads til en sang eller to af Guido, mens de medvirkende også får mulighed for vokal udfoldelse ved fællessang, akkompagneret af en pianist.

Guido Paevatalu debuterede på Det Kongelige Teater i 1982. Han har siden sunget tilnærmelsesvis alle de roller på Det Kongelige Teaters repertoire, der passer hans stemmefag. Hans mest kendte og populære rolle har gennem alle årene været som barberen Figaro i Rossinis Barberen i Sevilla. Både det muntre og seriøse rollefag har klædt ham og der er derfor intet underligt i at han med sit store sceniske nærvær og charmerende væsen også har været kendt og elsket hos det ikke operavante publikum.

Guido Paevatalu har foruden operaproduktioner for DR-TV også medvirket som skuespiller i et utal af danske film og TV-produktioner.

Guido har en omfattende koncertvirksomhed, og har givet koncerter med en lang række orkestre både i Danmark og i det øvrige Europa. Han har sunget ved Mozart Festivalen i Wien, Savonlinna Festivalen i Finland, ved Bergen Festspillene samt flere steder i USA.

Guido Paevatalu har desuden indspillet flere CD’er, Mussorgskijs Boris Godunov, Kunzens Holger Danske, Gades Elverskud og du Puys Ungdom og galskab samt en solo-cd med danske romancer

Book klassisk musik - formidling
Cabaretskuespiller Peter Larsen
Distrætjournalistik - Clement Kjersgaard
Diktafonsanger - Peter Andersen
Ekspertsvar - Henrik Byager
Feriekomiker - Jacob Haugaard
Festglade solister - Lis og Per
Foredrag-booking
Grundlovstaler - Jytte Hilden
Hithugst
Høstsolister
Julenissekunstnere
Juleøjeblikke - Anne Linnet
Knoklekomik - Finn Nørbygaard
Mangfoldighedskulturnat
Medløber talkshow
Motionskostvejleding
Musikkarriere-Kirsten Siggaard
Naturmenneskeberetning
Signalkildevand
Sogneaftensforedrag - Nis Boesdal
Solistkalender side 1
Solistkalender side 2
Solistkoncertmusik
Sommerskolekompetencer - Nicolai Moltke-Leth
Strygermusiker Kim Sjøgren
Stålskudeforedrag - Troels Kløvedal
Teateroperasang – Gert Henning-Jensen
Tsunamirap - Per Vers
Turbo-komikskuespillere
Vederlagsfri koncert - Tina Siel
Venneforeningspop
Voldspilsskuespiller - Arne Lundemann